Nyheder


 

Bogen "Aarhus retake – en by i bevægelse"

"Aarhus retake – en by i bevægelse" er en oplevelsesbog om Aarhus, der udkommer d. 9. november. Bogen er en fotografisk parallelfortælling gennem ca. 100 år med gamle og nye fotos – side om side som et sammenhængende billedsæt. Bogen illustrerer udviklingen i Aarhus på en folkelig og æstetisk måde, hvor gamle fotografier fra århundredskiftet er genfotograferet, så forandringerne visuelt og åbenlyst præsenteres.

Billederne understøttes af korte tekster på dansk og engelsk om stedernes historie og særlige kendetegn. Teksterne er skrevet af Johan Bender, tidligere lektor ved Aarhus Katedralskole. Læs mere om bogen her.

Jubilæumsbog for Østjysk Energi
En af de projekter, som vi pt. arbejder på, er at designe en jubilæumsbog for Østjysk Energi. Østjysk Energi kan fejre 100 års jubilæum i 2013. 

Fairstartglobal
Fairstartglobal er et projekt startet i 2010 af cand. psych. Niels Peter Rygård – under navnet Fair Start. Fair Start er en gratis internetuddannelse bestående af 
15 læringsmoduler oversat til 8 sprog (tysk. spansk, rumænsk, catalansk, italiensk og engelsk). Projektet er blevet skabt på baggrund af Rygårds viden og
mangeårige erfaringer, hvor han konstaterede et stort behov for bedre uddannelse af plejepersonale, der arbejder med børn på børnehjem (og/eller i familiepleje). Effekten af Fair Start har vist sig at forbedre børns psykiske udvikling, samt udvikle lederes og medarbejderes samarbejde og faglige identitet.
Fair Start på indonesisk er netop blevet regeringsstandard for uddannelse af de 40.000 medarbejdere på de 8000 indonesiske børnehjem.
For key2see er målet at opdatere læringsprogrammet til yderligere 22 sprog samt designe en internetuddannelse, der let kan tilgås – kort sagt at bane vejen
til større global tilgængelighed for et gratis læringsprogram, der kan forbedre vilkårene for både børn og plejepersonale på børnehjem.
Læs mere på www.fairstartglobal.com