Tidligere praktikanter


Hos Morten Jac Kommunikation er der tradition for at have en praktikant tilknyttet som kommunikationsmedarbejder, som på fuld tid indgår i virksomheden sammen med
Morten Jac. Opgaverne er alsidige og bevæger sig inden for tekstproduktion, web og strategi: artikelskrivning til virksomhedsmagasiner, tekster til websites, planlægning og deltagelse i kundemøder samt udarbejdelse af strategisk salgsmateriale og planlægning af konferencer. Opgaverne er mange, og den enkelte praktikant får mulighed for at udfolde sig på områder, som er kendte – men man bliver også sat ud på dybt vand og udfordret.

Velkommen til en ny praktikant, foråret 2013
Den 14. januar begyndte Rasmus Andreasen i praktik hos Morten Jac Kommunikation. Rasmus har en bachelor i engelsk og kommunikation fra Aarhus School of Business.
Lige nu læser han på 4. semester af sin kandidat i engelsk med profil i international markedskommunikation og PR ved Aarhus Universitet, Business and Social Sciences. 

I praktik som kommunikationsmedarbejder hos Morten Jac Kommunikation, key2see?
Hvis du har initiativ, drive og lyst til at samarbejde, så har du mulighed for at lære meget hos Morten Jac Kommunikation,
og du vil blive belønnet med masser af ansvar og spændende arbejdsopgaver.
Læs mere her..

Se et interview med Anne om det at være i praktik
I perioden august-december 2010 var Anne Knudsen i praktik. Anne er uddannet ved Aarhus Universitet med en BA i Nordisk Sprog og Litteratur med supplering i Medievidenskab, hvor hun tager sin kandidat. Anne afslutter sin kandidat i sommeren 2011 og arbejder ved siden af studie fortsat hos Morten Jac Kommunikation som kommunikationsmedarbejder.