Nyheder


Odense retake – En by i forandring

"Odense retake – En by i forandring" er vores seneste udgivelse fra november 2014. Bogen er en fotografisk parallelfortælling gennem ca. 100 år med gamle og nye fotos – side om side som et sammenhængende billedsæt.

1Odense_retake_Morten_Jac

Bogen tager dig med på en rejse i tid og sted rundt i Odense midtby, ved havnen og de flotte omkringliggende kvarterer. Den giver et unikt indtryk af, hvordan Odense har udviklet sig og viser samtidig lidt om, hvor byen bevæger sig hen.

Billederne understøttes af korte og skarpe tekster på dansk og engelsk om stedernes historie og særlige kendetegn. Forfatter og politiker Anders W. Berthelsen har skrevet billedteksterne, mens professor Johs. Nørregaard Frandsen er skribenten til et tankevækkende forord. Læs mere om  bogen her. 


FairstartGlobal
FairstartGlobal tilbyder gratis online uddannelsesprogrammer til plejefamilier og omsorgspersonale på børnehjemsinstitutioner. Projekter er i konstant udvikling for at imødekomme de mange henvendelser og den store interesse fra alle verdenshjørner. Det nyeste initiativ hos FairstartGlobal er en online instruktøruddannelse, der understøtter bæredygtig og effektiv implementering. Morten Jac er partner sammen med Niels Peter Rygaard i FairstartGlobal.

  • Projektet er blevet skabt på baggrund af cand. psych. Niels Peter Rygårds viden og mangeårige erfaringer, hvor han konstaterede et stort behov for bedre uddannelse af plejepersonale, der arbejder med børn anbragt på børnehjem eller i familiepleje. FairstartGlobal er en virksomhed der sidenhen er stiftet og ejes af Niels Peter Rygaard og Morten Jac.
  • Uddannelsesprogrammene har vist sig effektivt at forbedre børns psykiske udvikling, samt udvikle lederes og medarbejderes samarbejde og faglige identitet.
  • FairstartGlobals mission er at opdatere og udbrede uddannelsesprogrammerne og dermed bane vejen for større global tilgængelighed. Derved kan der sættes nye standarder for kvalitetsuddannelse som markant forbedrer vilkårene for plejepersonale og udsatte børn.

Læs mere på www.fairstartglobal.com

Vi har hjulpet Center for Byens Anvendelse i Aarhus Kommune med deres seneste virksomhedsplan.


Vi er i gang med flere bogproduktioner, hvor vi arbejder med konceptudvikling, tekstproduktion samt design af layout
To nye bogprojekter under forlaget key2see er i sin vorden.